Aparat Foto Mirrorless Canon EOS M200, Negru cu Obiectiv 15-45Smm F3.5-6.3

  • Disponibilitate: In stoc
  • Model: 3699C027AA-kit
  • Producator: Canon
  • Livrare prin curier in 1-3 zile
2199 lei 2899 lei

Aparat foto Mirrorless Canon EOS M200, 24.1 MP, 4K, Negru + Obiectiv 15-45mm

Nu a fost niciodata mai usor sa realizati si sa partajati fotografii creative, cu aspect profesional. EOS M200 este un aparat foto inteligent, conectat, cu greutate redusa, care va va ajuta sa va dati frau liber creativitatii si sa va imbunatatiti fotografia.

Creativitate prin simplitate si conectivitate

Nu urmati multimea utilizatorilor de telefoane inteligente. Descoperiti-va propriul talent creativ, cu un aparat foto EOS conectat, usor de utilizat, care va permite sa realizati fotografii cu aspect profesional, sa schimbati obiectivele si sa surprindeti contextul in orice situatie - chiar si in lumina scazuta.

Imbunatatiti-va fotografia

Fotografiati mai mult decat instantanee specifice telefonului inteligent. Fotografiile de inalta calitate realizate cu EOS M200 rezista la testul timpului, capturand atmosfera ocaziilor importante si facandu-i pe subiecti sa arate cat mai bine posibil.

Conectat perfect la viata dumneavoastra digitala

Aratati-le abilitatile dvs. creative prietenilor si urmaritorilor. Asociati EOS M200 cu dispozitivul dumneavoastra inteligent prin Wi-Fi si Bluetooth pentru a transfera automat imaginile, partaja fotografiile online si pentru a gestiona aparatul foto de la distanta.

Dati frau liber propriei creativitati

Nu a fost niciodata mai usor - sau distractiv - sa fotografiati in propriul stil caracteristic. Cu interfata cu utilizatorul ghidata a aparatului foto EOS M200 si modul Asistenta creativa, realizarea de fotografii cu aspect profesional este usoara.

Design portabil

EOS M200 este suficient de mic si de usor pentru a-l lua cu dvs. in geanta de zi cu zi. Ecranul tactil rabatabil la180˚ va ajuta sa compuneti din unghiuri creative si sa realizati selfie-uri excelente.

Spuneti fiecare poveste

Spuneti-va povestea cu ajutorul unei game uriase de obiective interschimbabile. Inspirati-va creativitatea cu un obiectiv portabil EF-M sau cu flexibilitatea perfecta a oricarui obiectiv EF/EF-S printr-un adaptor.

Desavarsiti povestea cu filme 4K

EOS M200 filmeaza in format 4K, ce arata uimitor pe televizorul 4K de acasa. De asemenea, incercati sa realizati filme cu incetinitorul la 120 de cps in modul HD, sau filme cu redare accelerata in uimitorul format 4K.