Nikon D3500 cu Obiectiv 18-105mm AF-S VR Negru

  • Disponibilitate: In stoc
  • Model: VBA550K002
  • Producator: Nikon
  • Livrare prin curier in 1-3 zile
2699 lei 3599 lei
Bucuraţi-vă de frumuseţe. Calitatea imaginii unui DSLR.
Senzorul de imagine mare, de 24,2 MP, în format DX al aparatului foto D3500 contribuie la realizarea unor fotografii şi filme Full HD bogate în detalii, chiar şi atunci când fotografiaţi în condiţii de lumină scăzută. În combinaţie cu puterea de redare a obiectivului dumneavoastră NIKKOR, puteţi începe să creaţi portrete artistice cu o estompare cursivă a fundalului. Cu uşurinţă.
 


De la prima lumină a dimineţii până la ultimul dans
Captaţi totul. De la magia miezului nopţii până la culorile unei noi zile.  Cu un interval de sensibilităţi la lumină ISO 100–25600, fotografiile şi imaginile dumneavoastră video vor străluci în orice lumină.
 

Mai multe de apreciat
Sistemul de focalizare automată extrem de precis al aparatului foto va menţine subiectele perfect focalizate, în timp ce o cadenţă de cadre de 5 fps vă va permite să înregistraţi cinci imagini frumoase în fiecare secundă. Indiferent dacă acţionaţi zoomul apropiindu-vă de o privire gingaşă sau depărtându-vă pentru a capta copiii în acţiune, momentul este al dumneavoastră.
 


Începeţi să faceţi filme
Captarea imaginilor perfecte reprezintă doar jumătate din distracţie. Ţinând în mână aparatul foto D3500, puteţi să înregistraţi filme Full HD cursive şi fin detaliate, la cadenţe de cadre de până la 60p. Graţie intervalului larg de sensibilităţi la lumină (ISO) al aparatului foto, puteţi să filmaţi uşor sub cerul acoperit de nori sau în timpul nopţii.
 


Creat pentru a oferi bucurie
Rezistenţa monturii metalice pentru obiectiv, proiectată cu precizie, vă permite să schimbaţi obiectivele iar şi iar, fără să vă gândiţi că aceasta s-ar putea uza. Odată ce începeţi să exploraţi frumuseţea diferitelor obiective NIKKOR, de la obiectivele cu zoom de telefotografie, până la obiectivele cu distanţă focală fixă şi unghi larg, nu veţi mai voi să vă opriţi.
 


Construit să fie ţinut în mână
Mânerul adânc al aparatului foto D3500 parcă se roagă să fie ţinut în mână. Acest aparat foto se simte imediat confortabil în mâna dumneavoastră, iar compunerea cadrelor se efectuează în siguranţă. Amplasarea spaţioasă a butoanelor simplifică operarea, iar durata mare de funcţionare a acumulatorului vă asigură că puteţi fotografia din zori până la asfinţit. Şi după. 
 


 Întotdeauna cea mai bună imagine
Faceţi mai mult. Utilizaţi modul Automat pentru a crea simplu imagini perfecte, de calitate DSLR. Sau perfecţionaţi-vă imaginile utilizând MOD GHID. Fiind un asistent de primă clasă, MOD GHID vă arată exact cum să reglaţi setările aparatului foto pentru a obţine fotografii şi filme deosebite, aşa cum doriţi.
 


Creaţi imagini speciale
Pentru momentele care merită un plus de frumuseţe, puteţi să aplicaţi fotografiilor şi filmelor o gamă de efecte creative din aparatul foto, înainte de a începe să fotografiaţi sau să filmaţi. Sau reglaţi fin aspectul fotografiilor după ce le realizaţi. Monitorul LCD mare, de înaltă rezoluţie, cu 921.000 puncte, vă permite să compuneţi şi să examinaţi cadrele cu o claritate perfectă.
 


Prea bune ca să nu fie partajate
De ce să aşteptaţi? Aplicaţia SnapBridge pentru iOS şi Android permite realizarea unei conexiuni active permanente între aparatul foto şi smartphone-ul sau tableta dumneavoastră. Faceţi impact cu imaginile de calitate DSLR, partajate pe loc.
 

Aventura începe aici
DSLR-ul dumneavoastră de la Nikon face parte dintr-un sistem fotografic care se poate extinde la nesfârşit şi care poate creşte odată cu dumneavoastră. Găsiţi noi modalităţi de a compune cadre frumoase cu renumitele obiective NIKKOR. Dispozitivele Speedlight de la Nikon vă ajută să exploraţi potenţialul creativ al luminii.