Nikon D5300 cu Obiectiv 18-55mm AF-P VR

  • Disponibilitate: In stoc
  • Model: Nikon-D5300-1855AF-P-BF
  • Producator: Nikon
  • Ridicare din magazin luni 17.12.2018 pana la ora 19:00
2299 lei
Nikon D5300


Captureaza si distribuie imagini in culori vii, apropiate de realitate
Faceti cunostinta cu noua generatie Nikon HDSLR cu rezolutie ultra-mare si WiFi integrat, D5300.
Datorita functiilor integrate WiFi pentru distribuirea fotografiilor direct catre o tableta sau un smartphone, GPS, un senzor de imagine de 24.2 megapixeli, un ecran LCD cu multiple unghiuri de functionare, Nikon D5300 aduce un nou nivel extraordinar de calitate si capabilitati intr-un proiect ergonomic si compact.

 


Detalii tehnice Nikon D5300
 


 

Viata in claritate uimitoare. Un nou nivel de calitate a imaginilor.
Precizia, claritatea si bogatia culorilor in fotografiile preluate cu Nikon D5300, cat si videoclipurile Full HD sunt nimic mai prejos decat uimitoare.
O inovatie de design recenta permite senzorului de imagine CMOS in format DX de 24.2 megapixeli sa prea instantanee pure, aproape reale.

 


Distribuie imagini uimitoare. Un nou nivel de conectivitate.
Datorita functiilor incorporate precum WiFi, Nikon D5300 este primul din noua generatie a DSLR-urilor mereu conectate.

 

Langa tine in fiecare aventura. Compact, Usor, Rezistent si Confortabil.
Nu te lasa pacalit de dimensiunile mici ale lui D5300, ofera o calitate foarte buna a imaginilor si dispune de capabilitati extraordinare.
Precum toate DSLR-urile Nikon, D5300 a fost proiectat pentru ergonomie, fiecare buton a fost plasat cu grija pentru operare eficienta si confortabila.Fotografiaza din orice unghi.
Ecranul LCD cu pivot la 180 grade iti permite fotografierea din aproape orice unghi, chiar si de la inaltime.Focalizare acolo unde vrei.
Fie ca fotografiezi subiecte statice, instantanee naturale, actiune de mare viteza sau videoclipuri Full HD, Nikon D5300 va mentine subiectul in focus.Surprinde momentul potrivit.
Atunci cand actiunea notabila a inceput, fotografiaza in rafala prin simpla apasare a declansatorului, cu pana la 5 cadre pe secunda.Fiecare videoclip este o noua poveste.
Calitatea imaginii Nikon D5300 produce fundaluri incetosate fin, detalii precise si culori vii.
Videoclipuri cu o rezolutie Full HD 1080p.Imagini asa cum sunt vazute prin ochii tai.
D5300 prezinta inteligenta integrata si sistem de masurare a expunerii exceptional, fiind liber sa te concentrezi pe compozitia fotografiilor si a momentelor ce se petrec,