KIT Sistem de Stabilizare Gimbal 3 Axe cu Maner Feiyu A2000 pentru Mirrorless si DSLR + Doua Manere Laterale

  • Disponibilitate: Stoc limitat
  • Model: FEFYA2000SHK
  • Producator: Feiyu-Tech
  • Ridicare din magazin luni 27.01.2020 pana la ora 19:00
1799 lei 3799 leiSuportul pentru 2 mâini cu un joystick vă permite să comutați între o utilizare cu o mana și o utilizre cu două mâini, păstrând în același timp controlul complet. Modelul a2000 oferă rotație 360 ​​° pe toate cele trei axe. Secțiunea gimbalului se îndepărtează de pe mâner pentru a se atașa la suportul de 2 mâini.

Ghimbalul Feiyu a2000 cu trei axe oferă o rotire nelimitată de 360 ​​° de-a lungul celor trei axe: pan, înclinare și rotire. Acesta suportă încărcări de până la 2 kg, care include majoritatea camerelor mirrorless și DSLR, și dispune de patru moduri de funcționare și un joystick de control cu ​​4 directii.

Mânerul poate fi înlăturat și secțiunea gimbalului utilizată separat (de exemplu, montată pe un trepied sau monopod). Există mai multe filete de 1/4 "-20 de jur împrejur, inclusiv pe secțiunea brațului și pe partea inferioară a mânerului. În plus, puteti descarca gratuit aplicația Feiyu ON pentru iOS și Android, care vă permite să controlați de la distanță atunci când îl montați pe un trepied sau alt suport.

Modelul a2000 este proiectat cu multiple caracteristici intuitive, incluzând un algoritm de identificare care detectează greutățile camerelor diferite și se potrivește cu ele fără a necesita ajustarea puterii motorului.
 

Accesorii disponibile (IN STOC - intreaba consultantul de vanzari):

1 Tripod

use for support  the Gimal
2 charger

 2.73W
use for  battery charging
3 RC control

use for control the gimbal
4 adapter

use for stable camera 
5 Reach pole

use for reach out the gimbal hand shank
6 Adjustable Extension bar (for handheld gimbal)

use for reach out the gimbal hand shank
7 Wirings

used for connection
8 EVA  PAD

use for fixed action  camera