Tableta grafica XP-PEN Deco 01v2, Negru

  • Disponibilitate: In stoc
  • Model: DECO01V2
  • Producator: XP-PEN
  • Ridicare din magazin luni 27.01.2020 pana la ora 19:00
349 lei 449 lei
Tabletă grafica Deco 01v2

Brush effect cu înclinare de 60 de grade, suprafață de lucru de 10 x 6,25 inci, acceptă o rotație de 0, 90, 180 și 270 de grade. Acceptă conexiunile cu dispozitivele Android 6.0 și versiuni ulterioare. compatibil cu multe programe software de editare foto, cum ar fi Photoshop


 
 

Extindeți-vă lumea.

Tableta expansivă Deco 01 V2 este mare și strălucitoare! Este dotat cu o suprafață de lucru de 10 x 6,25 inci, astfel încât să aveți mai mult spațiu pentru a crea și a vă duce la bun sfârșit. Dar cu o grosime de numai 8 mm, îl puteți lua oriunde fără povara de a vă înfunda în jurul unei tablete grele! 
 
Bucurați-vă de o experiență de desen natural.
 
Stiloul susține până la 60 de grade de efect de perie înclinată și oferă linii și lovituri mai fine și mai naturale, oferindu-vă totodată capacitatea de a adăuga nuanțe creării tale și de a oferi o experiență de scriere și desen mai naturală.
 

 
Compatibilitate nouă, potențial nou.
 
XP-Pen Deco 01 V2 acceptă conexiuni cu dispozitive Android 6.0 și versiuni ulterioare. Este compatibil cu aplicația de desenare Draw Draw XP de la XP-Pen și funcționează, de asemenea, cu majoritatea software-ului, inclusiv: ibis Paint X, FlipaClip, Medibang, Autodesk Sketchbook, Zenbrush, Artrage și multe altele, aducându-vă o experiență creativă nouă, cu portabilitate și potențial extrem.

 
Versatilitate.
 
Deco are opt taste rotunde, personalizabile, care se potrivesc cu ușurință la vârful degetelor. Prin designul său de reducere a punctului orb, puteți găsi poziția tastelor dvs. expres în mod eficient, iar tastele rapide pot fi programate în mai multe programe software diferite.

Inspirați-vă cu strălucire.
 
Deco 01 V2 se aprinde la capetele zonei de desen și vine cu niveluri de luminozitate reglabile, astfel încât să puteți lucra și crea în mediul dvs. de iluminare preferat.
Stylus fără baterie.
 
Stiloul funcționează la fel ca un stilou real, fără baterie și fără încărcare necesară!