Tableta grafica XP-PEN Deco 02, Negru

  • Disponibilitate: In stoc
  • Model: Deco02
  • Producator: XP-PEN
  • Ridicare din magazin luni 27.01.2020 pana la ora 19:00
449 lei 599 lei
.Deco 02

Duce creativitatea mai departe.
Atingerea Personalitati.


Rotita este prevăzută cu un dop verde, ca o mică atingere personală pentru a face tableta să se simtă cu adevărat a ta. Scoateți dopul pentru a vă agăța Deco 02 prin inelul gol din argint. Economisiți spațiu de depozitare în timp ce deco-ul dvs. este amplasat în siguranță pe un cârlig.
Stilou pasiv P06 cu aspect de creion traditional!

XP-Pen cel mai recent stilou P06 fără baterii special conceput pentru Deco 02! Dispunând de un design unic hexagonal, adeziv flexibil antiderapant și fără adeziv, vârf de pix transparent parțial și o radiera la sfârșit! Oferind simț tehnic, eficiență ridicată, cu o prindere la modă și confortabilă!
Du-ți opera de artă la nivelul următor.

Atingerea nivelurilor de sensibilitate la presiunea stiloului injector pentru a accelera fiecare lovitură pentru o performanță rapidă și fluidă.
Mai multă eficiență, mai puțin inconveniente.

Zona de lucru de 10 x 5,63 inch, oferindu-vă suficient spațiu pentru a desena și crea cu ușurință. Șase taste rapide, personalizabile rotunde, care se potrivesc ușor cu vârful degetului pentru a crea o platformă de lucru extrem de ergonomică și convenabilă.Portabil și durabil.

Deco 02 are doar 9mm grosime, permițând o portabilitate ușoară. Vine complet lipită cu o folie de desen, ceea ce îl face durabil la utilizare.


Suport de stilou multifuncțional.

Suportul pentru stilou multifuncțional XP-Pen este inclus pentru a vă asigura siguranța stiloului. Puteți să-l utilizați ca suport pentru stilou, ducându-l oriunde mergeți.Conceput pentru ambele mâini.


Conceput atât pentru utilizatorii din dreapta cât și din partea stângă, acum vă puteți bucura de desen cu modul stânga sau dreapta, printr-un acces ușor.
Versatilitate și compatibilitate.

XP-Pen Deco 02 este compatibil cu Windows® 10/8/7, Mac OS X® 10.10 și versiuni ulterioare. De asemenea, este compatibil cu numeroase programe de proiectare majore, cum ar fi Photoshop®, SAI®, Painter®, Illustrator®, Clip Studio® și multe altele.